Enjoy

as-skön-låt jappjapp!

Mot tävlingen

Heej tjena. tjena. tjena. Precis fixat håret oh ska nu bege mig mot travet och dagens tävlingar! Sovit kanske en eller två timmar inatt så är lite småseg! ;)

Men lycka till idag till mig själv & alla andra gotlänningar så hörs vi senare! - de behövs.

Kvällen förstörd - check

Oh fuck. Enough said.
Good luck med att sova nu säger jag bara :'(

Saga bjuder

Tjenis penis. Ett tag sen , igen. Dock så la mitt internet av så denna gång har jag en anledning! Så.. Vad har hänt i mitt liv senaste tiden? Hm, en jäkla massa! Eller? Tävlade i torsdags, hur det gick kan vi lämna åt de förflutna. Haha! Ska tävla imorgon igen, hoppas på bättre resultat för sämre kan de fan inte bli...

Sov hos mandis inatt, mysmys. Idag solade vi som tusan och badade i mandas pool as well. Svinkallt men hur kul som helst! Har lite bilder, vågar nog dock inte lägga upp dom. Varning för känsliga tittare så att säga, ser ut som ett spann skit. Heh.

Nu sitter jag bara i husvagnen oh sjunger för migsjälv.. Låter väl sådääär om jag får säga de själv! hur som helst.. Ska ta och dejta kudden vilken sekund som helst. Blir tidig uppgång inför en lååång dag imorgon. Så puss på er allaa

Min drog

Knarkaar! Haha gammal men såå skön.. Eller? ;) wooo vi har slutat nian.
Imorgon ska jag tävla btw, wish me luck. puss. puss. puss

Godnatt

Tjafan, nyduschad tjej hära. Jobbat idag igen, försov mig självklart. Sovit en-tre timmar inatt så var lagom slut på jobbet, satt och nickade till flera gånger! :$

Efter jobbet lyxade jag till det med pasta, inte ätit klokt denna vecka eftersom jag inte har nån jäkla spis/ugn. Bara micro, och kuul att leva på färdigmat.
Då skippar jag hellre att äta, hihi!

Nu ska jag bara ta de lugnt vid datorn, fixa mig inför kvällen sen dejta kudden! Grr.

Måndag

Blev väckt runt sju imorse, sååååå drygt. Klädde på mig min one piece, åt en macka, borstade tänderna och satte mig i bilen. Nej men skulle till roma och ta nån jäkla spruta. Gardasil ni vet, mot livmoderhalscancer. Satans långt ord det där.. De var min andra spruta mot de iaf, one to go! Och jag haaatar verkligen sprutor, blir så jäkla nervös så det var tur mamsen var där så jag fick hålla handen. Haha! :$

Nej fifan nu ska jag sova. Börjar jobba 07.45 imorgon. Tagga tagga.

Söndag

Woop woop babes. Sov hos Amanda natten mellan lördag - söndag as well. Snackade ut och hade de allmänt mys. Det behövde vi båda två. Love you bruden ♥

På söndagen vaknade vi (eller ah, självklart) och solen lös som sjutton. Vänta, heter de lös? Whatever, ni fattar! Anyway. Vi bytte om till bikinis och åkte till tofta. Såå skönt!
Jobbade på brännan nåra timmar innan vi käkade och drog hem igen. Sen så åkte jag hem mot husvagnen, duschade sen var det mysmiddag med familjen på restaurang! Supermysigt var det, dock jävligt kallt. Haha!
Förutom att jag hatar när pappa druckit en del så var det supertrevligt. Enough said.

Dra upp ljudet

Skoja intee vilka minnen som kommer fram :')
iaf , ska städa ~ ser ut som ett helvete heheheh!
Uppdaterar sen. kyss

Sexy bitch

Haha tjeeenaa ;) var bara tvungen att visa hur jag ser ut för tillfället. Sexy mama ju.
Och ja, jag har städat klart! Wehoo. Så ska byta om och brumma till stallet. pussen

Tjena tjena tjena


Torsdag - lördag

Hej babes! Saknat mig ? ;) jo såklart. Varit i husvagnen sen halv tolv cirka. Inte gjort ett skit faktiskt, lagt över lite bilder på datorn osv. Ska städa som jag aldrig gjorde i onsdags, punkt punkt. Fuck haha. Iaf, sovit vid Amanda två nätter nu. Sjukt kul har vi haft. Lärt känna hennes syrra lite också, skitskön brud! True shit.

I torsdags gjorde vi typ inte nånting, var i stallet en sväng sen fastna vi vid tvn hela kvällen. Hade köpt ett kilo godis och ben&jerry som vi smaska på!

Igår vakna vi runt lunch och självklart var det dåligt väder så då fastna vi vid tvn igen. Dock blev det finare väder och då kastade vi av oss kläderna och sprang ut och solade. Såååhääär skönt! Skulle festa egentligen med Amanda och Mikaela men eftersom de inte blev nåt fixade vi oss och åkte runt och lekte moppegangsters. En bil med grabbs jagade oss, hur kul och läskigt som heelst! Haha.
När vi kom hem blev det maaaassa bilder med flickorna. Visar strax!
Och juste, de bästa av allt, vi såg på tarzan på natten! Bästaaaaa <3

Vadå vakna tidigt?

Tjafan, haha! Vaknade nu, skulle egentligen upp vid typ nio.. Ooops. Amanda är påväg till mig så slänger bara in ett snabbt inlägg, för er skull ;)

Idag blir de som sagt umgås me Amanda, vi ska till stallet sen åker vi nog hem till henne. Så får se om jag uppdaterar mer idag, annars får jag försöka på mobilen! Puss babes

Move your body

Hej älsklingar, kan inte sova så lyssnar på lite skön musik ist. Enjoy
Är fortfarande typ minusgrader här, skojar inte! Mina fingrar är kaos, så kalla är dom!

Inte som planerat

Shoo katter, nu är jag hemma igen! Blev ingen tråkig hemmakväll vid datorn som jag trodde, Hadil ringde och ville leka. Klart jag inte säger nej till att umgås med min ängel!

Nu ska jag iaf kasta av mig kläderna och hoppa i min one piece, för jäklar vad kallt de är i husvagnen!! Så funderar på att sätta på en film eftersom jag inte är de minsta trött..

Imorgon ska jag träffa Amandis, så måste dock va utvilad, men ey de ordnar sig ;)

Det här funkar inte

Ah shit, försöker städa men kommer fan ingenstans.. Slutar bara med att jag lika förbannat lägger mig i sängen och glor haha. Fan asså, det här funkar inte.
Så klär på mig lite ridkläder och brummar till stallet en sväng till hästeen ist. Komma på lite andra tankar och lalala. Men uppdaterar lite mera sen, senare ikväll! Puuss

( hittar inte min usbkabel så blir tyvärr ingen bild nu heller )

Rubrik

Hej finisar! Sovit vid en kompis två nätter, men nu är jag hemma i husvagnen igen och kan blogga! ;) wehooo. Ska börja med att städa husvagnen, ser förjävligt ut haha.
Så ciao sålänge babes

<3 sol

Godmorgon babes ;) eller ja, äsch! Precis ätit frukost så ligger och göttar mig i solen nu, sjukt skönt! Funderar lite på vad som händer idag, men inte riktigt kommit fram till det än.. Ska iaf till stallet och köra en runda med Jakom sen får vi se! Nu ska jag fortsätta jobba på brännan så blog u later ;) pussen

Mot stallet

Tänker bege mig mot stallet nu, tar moppen såklart eftersom det blir fööör långt att gå/cykla. Heh! När jag kommer hem väntar en dusch och sen är det film & myskväll!

Värme tack


Well yes, sitter i bikinin inne nu, solen bara försvann?  Det var mig en blyg jävel, solen alltså. Så nu lär jag bara sitta fast vid datorn resten av dagen.
Sitta-vid-datorn-halvnaken-dag jappjapp!

Senare tänkte jag förresten berätta lite om migsjälv åså, för er som är intresserade! Pöss

Länktest

http://sagaivarsson.blogg.se/

Färdigflyttad

Äntligen i husvagnen och nu tänker jag inte förflytta mig en enda meter. Eller jo okej, ska lägga mig utanför och sola en stund men inte mer än så! Ska som sagt bo i husvagnen bakom pappas jobb ensam i två veckor nu, halleluja!! Superskönt faktiskt. Lite läskigt as well, men det är smällar man får ta ;)

Har iaf internet så jag ska nog minsann klara mig! Haha!

Detta får bli ett bildlöst inlägg då jag inte hunnit packa upp usbkabeln till mobilen. Ni får hålla ut. Stay tuned så kommer de sen ska ni allt se! Puss

Le musique


Nystart


Well yes, som ni ser har jag tagit bort allt på bloggen, hade liksom tappat lusten men nu gör jag ett försök med en nystart med egen design, header osv! Vad gör vi? Nu kör vi.

RSS 2.0