Humor

Haha lite humor såhär på morgonkvisten ;) idag åker jag hem igen. wiihooo babes

Citat

you can call me rain, 'cause all i seems to do is fall for you ♥

V75 here i come

(bild från elitloppet)

Uppstigning

Hej babes, tidig morgon detta. Från och med idag och två dagar framåt! ;)
duktig tjej hära. Blir hämtad runt 6.40 av carina, nils och elin sen bär det av mot flygplatsen där vi åker 7.30 mot bromma! Tack å lov går det fort, hatar att flyga. Läskigt. Well well babes, ska fixa mig åså, vi hörs senare. Pussen

Spräcker en myt

Babes nu ska jag säga er att denna myt om att det är farligt att sola solarium med linser på sig är sååååå falsk. Folk säger att linserna smälter i ögonen osv, men nej, självklart gör dom inte det! Jag har själv trott på detta länge och eftersom jag använder linser har jag undvikit att sola med dom i. Men nu kan jag strunta i det!! Weho.

Solarium är inte mycket starkare än solljus, dock finns det olika styrkor vid olika solarium men sålänge man använder dessa ska det inte vara några problem!
dvs skydden som ska finnas för ögonen. Puusss

Hungrig

Haha jävla tjockis man är. Först ett inlägg om kladdkaka, sen mat.. Ska iaf avancera och laga nudlar nu. Lääängesen. Gott! Haha.

Gick hur bra som helst med Jakom på dagens träningspass förresten, han jobbar på!
Bjussar på en halvgammal bild på prinsen,

Sugen

Godmorgon haha? Blev så jäkla sugen på kladdkaka så ja.. mums :$

Iaf, idag ska jag ba chilla. Till stallet och köra en runda med carina. Sen ikväll bara packa osv. Ska till stockholm imorgon med nåra ifrån jobbet på konferans vid solvalla. Fråga mig inte om vad, för jag har iiingen aning! Sen på kvällen ska vi kolla v75 of course.
Blir nog grymt! Hotell & grejer ;)

Men måste fixa mig nu, ciaoo bitches

Lämnar stenåldern

Nu är de såhär va, att familjen ivarsson uppgraderat sig till trådlöst internet! Weho. eller ah, trådlöst har vi haft lääänge bara det att min stationära inte har nåt trådlöst nätverkskort i sig (mobba inte haha) så papsen köpte en usb-adapter till mig idag! Mercii

Så.. bye bye stenåldern med massa sladdar & skit.
Hellooo nutiden. sladdlös & friiiiii

Uppdatering växjö

sängkläder, hur söta som helst! Står good night på, osv. hihi
två par uuursnygga jeansshorts från new yorker
sen lite små krimskrams. exempelvis skärmskydd & skal till min bebis, lösögonfransar. köpte lite mera saker till bland annat hunden och hästen men orkar inte visa allt. nu har ni ialf fått se liteee granna :*

Hälsning från växjö

Hej babes. Jag har blivit påmind ett aaaantal ggr angående min blogg, och nej jag har inte glömt bort er - jag har bara inte haft tillgång till internet. Men here i am!! ;) sitter bredvid syrran i sängen, hon sover. Tror jag?
Jag har väl berättat om att jag är hos syrran i växjö, visst har jag? Iaf så har jag gjort det nu, haha. Kom i måndags och då chillade vi bara galet med en film och massa mysprat. I tisdags lunchade vi med en skitsöt tjej som heter Moa sen gick vi runt på stan. Förvånade mig själv genom att inte köpa en enda grej. Amazing. Sen käkade vi middag med syrrans pojkvän och hans polare christian. Sen hem till oskar och klippa oh färga hans hår! I onsdags (igår) var vi på ullared och gled runt. Fanns inte såå mycket faktiskt, var ganska urplockat. Men fick med mig liite grejer ändå, visar när jag kommer hem eftersom jag inte har nån usbkabel hehehhe. Sen på kvällen hade vi filmkväll med oskar. Mycket trevligt! Idag har jag och syrran varit barnvakt åt oskars systers barn. Well, ska snart duscha sen får vi se till att hitta på nåt! De är karuseller oh skit i stan så hoppas vi ska dit! Hihi.

Oh snap detta blev ett långt och tråkigt inlägg utan bilder.. Men ni får stå ut tills jag kommer hem! puuussss finaste ni

RSS 2.0